Haagse directe
 
 

BOKSVERENIGING HAAGSE DIRECTE IS EEN BEGRIP IN DEN HAAG.

Alle culturen uit de stad komen hier samen om fit te worden en in vorm te blijven. Hier zie je een jongen van de straat trainen met een meester in de rechten. Een vuilnisman met een rijschoolhouder, een kassière met een apothekersassistente. Jong, oud, dik, dun - het maakt niet uit - iedereen voelt zich er welkom. De dagelijkse bokstrainingen zijn geschikt voor iedereen. De club beschikt over een aparte kleedkamer met douches voor dames. En ben je beginner? Bij elke reguliere training is er een trainer speciaal voor de beginners. Op woensdagmiddag en zaterdag zijn er bokslessen voor kinderen tot 14 jaar. En heb je geen tijd om te trainen tijdens de reguliere bokslessen? Dan is een persoonlijke bokstraining van een van de Haagse Directe trainers wellicht iets voor jou.

 
 
HD goud-01.jpg
 

...Of je nu beginner bent of gevorderd...

 
Bokstraining-Gevorderdenn-Handoefeningen-Mannen.jpg
 
Bokstraining-Gevorderden-Groepstraining-Gemengd-Bokszaal.jpg
 

NIEUWSGIERIG?

Kom gerust een keer meetrainen! Zo kun je zelf ervaren hoe een training bij Haagse Directe is.

Er zijn verschillende trainingstijden waarvoor je kunt reserveren. Wanneer je komt boksen verwachten we dat je in sportkleren komt en stevige sportschoenen. Wanneer je net nieuw bent, kan je bij ons verenigingshandschoenen lenen. In de boksschool hebben wij ook een klein assortiment aan boksartikelen. De producten kun je kopen op je eerstvolgende trainingsdag.

 
 

...bij haagse directe voel jij je altijd thuis

 
Bokstraining-Gevorderden-Vrouwen-Oefeningen.jpg

Twijfel je nog?

 

Weet je niet zeker of het wel iets voor jou is? Bekijk dan onderstaande fotoseries. Die overtuigen je vast en zeker om eens een training te boeken. Je bent van harte welkom!

 
 

bokstraining

Recreatief trainen voor iedereen!

wedstrijdbokstraining

Bereid je voor op winst!

Boksles voor Kinderen

Tot de leeftijd van 14 jaar.